Cum va fi vremea mâine, la Constanța

64
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1373890545.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi răcoroasă pentru această dată. În sudul, centrul țării, precum și în zonele de munte, temporar înnorările vor fi accentuate și mai ales ziua se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Izolat, îndeosebi la munte, cantitățile de apă vor depăși 25 litri pe metru pătrat și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse. Temperaturile maxime, în scădere față de intervalul precedent în regiunile din jumătatea sudică, vor fi cuprinse între 20 și 28 de grade, iar cele minime, în general, între 11 și 19 grade.

La Constanța, cerul va fi variabil, cu soare. Vântul va sufla moderat, dinspre est, iar maxima termică va atinge 26 de grade Celsius.

Peste noapte toți norii se vor risipi și cerul se va însenina. Vântul se va mai înteți și termometrele vor indica minimum 20 de grade Celsius.

Miercuri se va mai încălzi puțin, până pe la 29 de grade și vor reapărea câțiva nori răzleți, dar joi se va răcori din nou cu trei-patru grade Celsius. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Iulie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7837 secunde