Cum va fi vremea mâine, la Constanța

78
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - mamaiaturistiplaja6-1377609604.jpg

Articole de la același autor

Vremea va fi în general stabilă, mâine, în întreaga țară. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a teritoriului. Izolat, vor fi căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 25 până la 30 de litri pe metru pătrat.

Excepție va face extremitatea sud-estică a teritoriului, unde, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele obișnuite pentru sfârșitul lunii august în aproape toată țara, cu maxime între 19 și 29 de grade și minime între 13 și 21 de grade.

Vremea se menține ușor instabilă, pe litoral. La Constanța, cerul va fi variabil, cu soare, vântul va sufla moderat, dinspre sud-est, iar maxima termică va atinge 29 de grade Celsius. Peste noapte vântul doar va adia ușor și termometrele vor indica minimum 22 de grade. Joi însă sunt așteptate precipitații, însoțite de fulgere și tunete și vânt puternic. Temperaturile vor scădea până în jurul valorii de 25 de grade. Vineri, 30 august, se va arăta din nou soarele și se va mai încălzi puțin, dar, în week-end, va fi din nou răcoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.398 secunde