Cum va fi vremea mâine, la Constanța

89

Articole de la același autor

Mâine intră în vigoare informarea emisă de Administrația Națională de Meteorologie de precipitații și intensificări ale vântului. Aceasta este valabilă până mâine, la ora 12,00. Va ploua în cea mai mare parte a țării, iar în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia, vestul și sudul Transilvaniei, cantitățile de apă vor depăși 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 de litri pe metru pătrat. La munte, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. 

În același interval, vântul se va intensifica treptat îndeosebi în vestul, sudul teritoriului și în zona montană și va atinge, la rafală, 45 - 50 de km pe oră, iar pe arii restrânse 60 - 70 de km pe oră.

La Constanța cerul va instabil, când cu soare, când cu nori. Vântul va sufla moderat, dinspre sud-est, cu unele intensificări temporare. Valorile termice se vor încadra între 14 și 17 grade. Pentru joi se anunță furtună cu ploaie, vânt puternic, dinspre nord-est și temperaturi maxime de 12 - 13 grade. Va ploua și vineri, dar vântul se va mai domoli și se va încălzi, până pe la 17 grade. În week-end, iese din nou soarele și se vor înregistra chiar și 20 de grade Celsius.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.2997 secunde