Cum va fi vremea mâine, la Constanța

112
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1392135915.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea se va menține caldă în cea mai mare parte a țării, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice, precum și în zonele deluroase și montane. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, izolat mai scăzute în Moldova, dar și ușor mai ridicate local în vest și în centru. 
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în regiunile vestice, unde local, în special noaptea, va ploua. În restul teritoriului doar izolat vor fi posibile ploi slabe, iar în orele dimineții vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în partea de vest a țării și izolat în celelalte zone. Minimele termice se vor încadra între -3 și 8 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.
La Constanța, mâine, cerul va fi variabil, cu soare, vântul va sufla slab până la moderat, dinspre sud, și maxima termică va atinge 15 grade Celsius. Peste noapte va fi mai mult înnorat și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 6 grade Celsius.
Poimâine se va mai răcori puțin, dar asta din cauză că soarele se va ascunde după câțiva nori. Cu toate acestea, valorile termice se vor încadra între 1 și 11 grade Celsius. Iar în week-end temperaturile vor crește din nou.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Duminică, 09 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea, astăzi, la Constanța
Marţi, 04 Februarie 2014
Stire din Social : Ninsoare slabă, astăzi, la Constanța
Luni, 10 Februarie 2014
Stire din Actual : Vreme extremă în Japonia
Pagina a fost generata in 1.6911 secunde