Cum va fi vremea mâine, la Constanța

91
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme13710247781372144038-1405520665.jpg

Articole de la același autor

Joi, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate. Îndeosebi în a doua parte a zilei și la începutul nopții vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în zonele de deal și de munte, local, în sudul, estul și centrul țării și, izolat, în rest.


Vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși izolat 25 l/mp, cu precădere în zona Carpaților Meridionali și Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 12 și 21 de grade.


La Constanța, cerul va fi mai mult înnorat, vântul va sufla slab până la moderat, dinspre nord, iar maxima termică va atinge 30 de grade Celsius. După-amiază, sunt așteptate ploi și furtuni cu descărcări electrice. Peste noapte, norii se vor mai risipi și cerul va fi mai mult senin. Vântul doar va adia ușor și termometrele vor indica minimum 19 grade.

Poimâine, va fi parțial înnorat, dar riscul de precipitații este destul de scăzut. Temperaturile vor mai scădea puțin, pe timpul zilei, până pe la 28 de grade, dar noaptea va fi mai cald, până la 20 de grade Celsius.

Și în week-end, se anunță nori, dar fără precipitații. Valorile termice vor crește din nou, însă numai pentru vreo două zile, după care vor scădea iar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4959 secunde