Cum va fi vremea mâine, la Constanța

115
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vremerece-1426090447.jpg

Articole de la același autor

Mâine, valorile termice diurne vor marca o scădere, astfel că vremea devine normală din punct de vedere termic pentru această dată, în timp ce în sud și sud-est se va menține ușor mai cald. Cerul va fi mai mult noros și îndeosebi ziua va ploua în jumătatea de vest a țării și pe arii mai restrânse în rest. 

În estul Transilvaniei și în zona deluroasă a Moldovei, precipitațiile vor fi mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. Izolat, cantitățile de apă mai pot depăși 10 - 15 litri pe metru pătrat. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în nordul, vestul și extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime se vor încadra între -2 și 5 grade.

La Constanța, cerul va fi mai mult senin și vântul va sufla slab, dinspre vest. Maxima termică va atinge 11 grade Celsius. La noapte, norii se vor ține departe și termometrele vor indica minimum 2 grade. Mâine, va fi parțial înnorat și vântul se va mai înteți. Valorile termice se vor încadra între 2 și 11 grade. În week-end, însă, sunt așteptate din nou averse și temperaturile vor scădea din nou.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2469 secunde