Cum va fi vremea mâine, la Constanța

168
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1434987838.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească, astfel că valorile termice se vor încadra în limitele normale ale acestei perioade. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări trecătoare ziua la munte și în Dobrogea, unde, cu totul izolat, vor fi posibile ploi slabe, dar mai accentuate noaptea în vest și nord-vest, unde, pe arii restrânse, va ploua.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Banat, în Crișana și în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade pe litoral și 30 de grade în Banat, iar cele minime între 9 și 19 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre 5 grade.

La Constanța, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla slab până la moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 25 de grade Celsius. La noapte, va fi senin și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 13 grade.

Miercuri, va fi preponderent însorit și se va mai încălzi, până pe la 27 de grade. Joi, se anunță 28 de grade, dar din nou vor fi nori pe cer, iar în week-end vom avea aceeași instabilitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4806 secunde