Cum va fi vremea mâine, la Constanța

173
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - undevaputetiracori1436375270-1436455699.jpg

Articole de la același autor

Mâine, valorile termice vor marca o scădere și în regiunile sudice și estice, astfel că, la scara întregii țări, vor fi apropiate de normele climatologice specifice acestei perioade. În jumătatea de sud-est a țării, mai ales în timpul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate și pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice.


Izolat cantitățile de apă vor depăși 15 litri pe metru pătrat și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploi de scurtă durată se vor semnala doar izolat, la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în Maramureș și 32 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 4 - 5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 de grade pe litoral.


La Constanța, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou temporar înnorat, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 16 grade.
În week-end, se va mai răcori puțin, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Vor fi între 14 și 27 de grade, cu cer senin. De luni sunt așteptate din nou temperaturi ridicate și este posibil să avem și ceva ploi torențiale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5314 secunde