Cum va fi vremea mâine, la Constanța

152
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1439907242.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, cerul va fi mai mult noros și vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, mai ales ziua, în zonele deluroase și montane, în nord-vest, centru și, local, în est, iar noaptea, în special în sud-vest.

Se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și izolat, cu precădere în zona de munte 30...40 l/mp. Valorile termice diurne vor fi mai coborâte decât mediile climatologice în cea mai mare parte a țării și vor caracteriza o vreme răcoroasă, chiar rece în nord-est. Temperaturile maxime se vor situa în general între 18 și 28 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 și 19 grade.

La Constanța, cerul va fi mai mult înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre nord-est. Va ploua în averse. Maxima termică va atinge doar 23 de grade. Noaptea, vor fi din nou ploi, după care se va mai însenina. Termometrele vor indica minimum 17 grade. Joi, este posibil să plouă după-amiază și în cursul nopții. Se va mai încălzi puțin, până pe la 26 de grade. În week-end, va fi parțial înnorat și se va mai încălzi puțin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0963 secunde