Cum va fi vremea mâine, la Constanța

123
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - cumvafivremea1411908052144490131-1445872244.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în partea de sud a țării, unde cerul va fi temporar noros. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe litoral și în sudul Banatului.


Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -7 grade. Mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceață, iar, în nordul, estul și centrul țării, precum și în Subcarpații Getici se va produce brumă.


La Constanța, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre nord. Maxima termică va atinge 12 grade Celsius. Peste noapte, se va însenina și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 2 grade, cea mai mică temperatură din acest sezon rece. Poimâine, va fi senin și vor fi între 3 și 12 grade. Joi, se mai încălzește puțin, cu un grad pe timpul zilei și cu trei grade noaptea, dar va fi parțial înnorat. Iar vineri va fi din nou rece și vor fi între 3 și 12 grade. De sâmbătă se răcește și mai mult și abia dacă vor fi atinse 10 grade Celsius.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Octombrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.0367 secunde