Cum va fi vremea, mâine, la Constanța

116
Cum va fi vremea, mâine, la Constanța - vreme-1450114227.jpg

Articole recomandate

Mâine, vremea se răcește în toată țara, pe măsură ce valorile termice diurne vor marca o scădere și vor deveni apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii decembrie. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări și ceață în zonele joase, local persistentă în vest, sud-vest și centru și asociată izolat, cu burniță.

Noaptea, vor fi înnorări în majoritatea zonelor și se vor semnala precipitații slabe, ninsori în Carpații Orientali și local în Moldova și predominant ninsori, izolat în Maramureș și Transilvania. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slav până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 7 grade, mai mici în zonele cu ceață persistentă, iar minimele termice vor fi cuprinse între -7 și 2 grade.

La Constanța, cerul va fi mai multe senin și vântul variabil, dinspre est. Maxima termică va atinge 5 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor ține departe și termometrele vor indica minimum 2 grade. Poimâine, va fi înnorat pe timpul zilei și vântul se va mai intensifica. Noaptea, norii se vor mai risipi și va fi minimum -1 grad Celsius.

Joi, reapare soarele și vom rămâne la același nivel termic, iar, de vineri se încălzește din nou, până pe la 7 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0675 secunde