Cum va fi vremea mâine, la Constanța

146
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1454427174.jpg

Articole de la același autor

Mâine, vremea se va menține cu mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime se vor situa între 0 și 8 grade, ușor mai scăzute în estul Transilvaniei.


Nebulozitatea se va accentua treptat în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și jumătatea de nord a Moldovei, unde, mai ales seara și noaptea, vor cădea precipitații. Vor fi ploi, care, în a doua parte a nopții, local, se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

La munte, ziua, local, vor predomina ploile, iar noaptea precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare în Carpații Occidentali în jumătatea nordică a Carpaților Orientali și mixte în celelalte masive. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15 – 20 de litri pe metru pătrat. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare și doar izolat vor fi condiții de ploaie, spre sfârșitul intervalului.

La Constanța, cerul va fi temporar înnorat și vântul va sufla slab, dinspre sud-vest. Maxima termică va atinge 14 grade Celsius. Peste noapte, va fi parțial înnorat și termometrele vor indica minimum 6 grade.


Poimâine, va ploua, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Valorile termice se vor încadra între 2 și 9 grade. Vineri, norii vor persista și va fi chiar mai rece. Vor fi doar 6 grade în cursul zilei și 0 grade noaptea. În week-end, se arată din nou soarele, dar temperaturile maxime vor rămâne în jur de 7, 8 grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3187 secunde