Cum va fi vremea mâine, la Constanța

663
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - intersectiestradanicolaeiorgabul-1456245569.jpg

Articole de la același autor

Mâine, valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior în toate regiunile, devenind apropiate de cele climatologic specifice perioadei în vestul și nordul teritoriului, dar menținându-se peste normalul perioadei în rest.

Se vor înregistra temperaturi maxime de la 5, 6 grade în nordul extrem al Moldovei, Maramureș și estul Transilvaniei până la 16, 17 grade în sudul țării și minime între -5 și 5 grade. Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua pe arii extinse în regiunile sud-estice, unde cantitățile de apă vor depăși izolat 10, 15 l/mp și local în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter de aversă și pot fi însoțite de descărcări electrice. La munte precipitațiile vor fi predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. Noaptea aria precipitațiilor se va restrânge, cerul va deveni variabil în majoritatea regiunilor, iar izolat se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și, temporar, în restul teritoriului.

La Constanța, sunt așteptate ploi și o scădere a temperaturilor. Cerul va fi înnorat și maxima termică va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte, va continua să plouă, dar ceva mai slab. Termometrele vor indica minimum 4 grade.

Joi, însă, se va însenina, dar se va mai răci. Temperaturile vor fi cuprinse între 4 și 8 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0081 secunde