Cum va fi vremea mâine, la Constanța

141
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - intersectiestradanicolaeiorgabul-1456767180.jpg

Articole de la același autor

Mâine, deși valorile termice vor marca o scădere în vestul și nord-vestul teritoriului, vremea se va menține mult mai caldă, decât în mod normal la această dată.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în Maramureș și dealurile Crișanei și 19 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -1 și 7 grade. Cerul va fi mai mult noros în vestul, nordul și centrul țării și va ploua în Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei și Transilvaniei, local în Banat, Oltenia și nordul Moldovei, iar în zonele de munte, ziua vor fi mai ales ploi, iar noaptea și lapovițe sau ninsori. Cantitățile de apă mai pot depăși, izolat, 15 l/mp, cu precădere la munte.

În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, când pe arii restrânse va ploua slab și trecător. Vântul va mai avea intensificări în toată zona montană, cu viteze de peste 65...75 km/h, iar pe crestele cele mai înalte rafalele vor depăși 85...90 km/h. În restul teritoriului, rafalele se vor semnala îndeosebi în prima parte a intervalului, pe spații restrânse și la cote mai reduse.

La Constanța, cerul va fi mai mult înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre sud. Maxima termică va atinge 15 grade Celsius. Peste noapte, se va mai însenina și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 6 grade. Poimâine, soarele va fi mai prezent, însă temperaturile vor mai scădea puțin pe timpul zilei, până pe la 13, 14 grade. Joi, va fi mai mult senin și vor fi între 6 și 12 grade, dar vineri sunt așteptate ploi și doar 11 grade Celsius. De sâmbătă, se încălzește la loc și norii abia se vor mai arăta. Așa că abia spre sfârșitul săptămânii putem să spunem că vine cu adevărat primăvara.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3749 secunde