Cum va fi vremea mâine, la Constanța

170
Cum va fi vremea mâine, la Constanța - vreme-1477585387.jpg
Mâine, valorile termice diurne vor caracteriza o vreme mai rece decât ar fi normal la această data, în special în jumătatea de sud-est a țării. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar în regiunile estice.

În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar în regiunile estice; izolat, va ploua slab în sud-vest, iar în rest vor fi condiții de burniță. Pe timpul nopții înnorările vor cuprinde nordul și centrul, iar precipitațiile se vor semnala local în zona Carpaților Orientali, unde la peste 1.500 de metri altitudine vor predomina ninsorile. Vântul va fi slab și moderat, cu intensificări local în sud-est, mai ales spre sfârșitul intervalului când în zona montană va sufla tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 13 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade. Dimineața, izolat, va fi ceață, iar spre sfârșitul nopții, în centru și în sud vor fi condiții de brumă.

La Constanța, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre nord. Maxima termică va atinge 9 grade Celsius. Peste noapte, va fi mai mult senin, iar termometrele vor indica minimum 3 grade.

În week-end, se va arăta soarele, iar valorile termice se vor încadra între 4 și 13 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.231 secunde