Cum va fi vremea marți și miercuri, pe litoral

290
Cum va fi vremea marți și miercuri, pe litoral - iulie-1342442774.jpg
Marți, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice în zona de munte, în nord-vest, precum și în dealurile subcarpatice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, mai coborâte în depresiuni, până la 7 grade.

Pe litoral, vremea va fi mai mult însorită. Valorile termice se vor încadra între 20 și 28 de grade Celsius. Sunt șanse mici de ploaie.

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în nordul și în nord-estul țării, unde izolat vor fi averse slabe, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Valorile termice se vor menține apropiate de mediile climatologice ale perioadei, astfel încât temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 11 și 21 de grade, mai mici în depresiuni, până la 7 - 8 grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2387 secunde