Cum va fi VREMEA până în luna martie

586
2
Cum va fi VREMEA până în luna martie - vreme1361968897-1420102309.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a realizat o estimare sezonieră a temperaturilor și a cantităților de precipitații pe teritoriul României, până în luna martie a anului viitor, scrie Mediafax.


Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia și au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimată distribuția temperaturilor medii lunare, precum și distributia cantităților lunare de precipitații, iar fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.



IANUARIE


Temperatura medie lunară a aerului va avea valori peste mediile climatologice local în sudul, sud-estul și vestul țării, iar în restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de normal. Precipitațiile lunare se vor situa peste mediile climatologice în cea mai mare parte a țării.


FEBRUARIE

Temperatura medie lunară a aerului va înregistra valori sub mediile climatologice în zonele nordice și centrale, local în sud-estul țării valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile, iar în restul regiunilor, normale.


Cantitățile lunare de precipitații se vor situa în limite normale, local, în zonele estice și sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi excedentare.


MARTIE

Temperatura medie lunară a aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice în sudul și sud-estul țării, iar în celelalte regiuni valorile termice se vor situa, în general, sub normal. Precipitațiile lunare se vor putea situa peste normalul climatologic în cea mai mare parte a țării.


Comentează știrea

My Office
1 ianuarie 2015
Oferta de munca

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

MIHA
1 ianuarie 2015
LUCRU DOMICILIU

Cred ca a venit momentul sa faci o schimbare in viata ta. Este necesar sa ai -peste 18 ani, - calculator si internet - sa fi serios -sa ai vointa -si multa rabdare. Programul este part-time, 2-3 ore pe zi. Se lucreaza de acasa, nu este necesar experienta. Si vei avea suportul meu permanent. De ce sa aplici la acest anunt? Ca sa ai independenta ta financiara, sa ai succesul tau, sa fi un om liber si sa ai o afacere prospera, sa fi propriul tau stapan. Investeste putin din timpul tau, sa iti asiguri viitorul. Pentru mai multe detalii , trimite-ti mesaj cu textul "info" la email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.51 secunde