CUM VA FI VREMEA PÂNĂ LA FLORII, LA CONSTANȚA

1286
CUM VA FI VREMEA PÂNĂ LA FLORII, LA CONSTANȚA - mesajedafloriicesmsuripotitrimit-1490683555.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă primăvara este capricioasă, la malul mării se anunță o perioadă plăcută, până la Florii. Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza pentru următoarele două săptămâni, în toată țara.


În Dobrogea, în intervalul 28 – 30 martie vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșit de martie, cu o medie a temperaturilor maxime de 17, 18 grade. După o răcire de scurtă durată, această medie va crește treptat până la 14 grade pe 3 aprilie, pentru ca, ulterior, să se mențină apropiată de această valoare. Temperaturile minime vor crește și ele, de la o medie de 2 grade în prima noapte, până la 7 grade în jurul datei de 30 martie. Urmează o scădere de circa 5 grade, iar apoi până pe 3 aprilie media minimelor termice va crește spre 5,6 grade. Ulterior aceeași medie va oscila între 5 și 7 grade, fapt ce semnifică și pentru regimul termic nocturn o situație apropiată de cea normală în prima decadă a lunii aprilie.


În ajun de Florii, pe 8 aprilie, la Constanța, va ploua slab și vor fi între 6 și 14 grade, iar duminică,pe 9 aprilie, chiar de Florii, va fi predominant însorit și vor fi între 7 și 12 grade.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5699 secunde