Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

1125
Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța - parc1333436551-1334607025.jpg
Săptămâna a debutat cu vreme instabilă, la Constanța. După un Paște cu ploi, cerul va fi în continuare parțial acoperit de nori. În următoarele zile va continua să plouă, vântul va bate moderat, cu unele intensificări temporare și va fi destul de frig. Abia de săptămâna viitoare vremea se va îmbunătăți și temperaturile vor începe să crească.
Administrația Națională de Meteorologie ne informează că "în următoarele zile instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vom avea averse cu descărcări electrice și vânt în mare parte din țară. De asemenea, temperaturile vor continua să scadă. Către sfârșitul lunii aprilie, temperaturile cresc ușor".
Astăzi vremea se va menține în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros și va ploua, atât ziua cât și noaptea. Valorile termice se vor încadra între 10 și 20 de grade Celsius. Miercuri, 18 aprilie, va fi în continuare înnorat. Aversele vor lipsi pe timpul zilei, dar își vor face apariția noaptea, precum și în dimineața zilei de joi. Temperaturile mai scad, maximele abia dacă vor atinge 16 grade Cesius.
Începând cu 19 aprilie, vremea se va încălzi treptat. Vineri, 20 aprilie, vor mai fi răzleț averse, dar de sâmbătă acestea încetează, chiar dacă norii încă vor mai zăbovi două zile pe cerul Constanței. Duminică apare și soarele, iar maximele tind să depășească 20 de grade Celsius.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Aprilie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea de Paște
Pagina a fost generata in 0.2859 secunde