Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

170
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1433686727.jpg

Articole de la același autor

A doua săptămâna de vară aduce, la malul mării, vreme instabilă. Meteorologii anunță înnorări temporare și temperaturi oscilante. Vom avea când soare, când nori și este posibil să plouă spre sfârșitul săptămânii.

Astăzi, la Constanța, cerul este senin și vântul suflă moderat, dinspre est. Maxima termică va atinge 25 grade Celsius. Noaptea, va fi mai mult senin și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 24 de grade. Mâine, va fi parțial înnorat și după-amiază sunt așteptate averse. Se va mai răci puțin, până pe la 24 de grade. În cursul nopții, câțiva nori vor persista și vor fi minimum 15 grade.

Miercuri, vor avea din nou înnorări temporare, dar va fi mult mai cald. Se vor atinge 28 de grade ziua și 17 grade noaptea. Joi și vineri, vom avea instabilitate atmosferică și sunt anunțate averse însoțite de furtuni și descărcări electrice, mai ales în cursul după-amiezii. De vineri se mai răcorește puțin, până pe la 26 de grade, însă în week-end va fi foarte cald și senin. Duminică vom avea chiar 30 de grade Celsius. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4037 secunde