Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

136
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1435499771.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă intrăm oficial în cea de-a doua lună de vară, vremea este încă instabilă pe litoral și le mai dă emoții turiștilor. Meteorologii anunță, săptămâna aceasta, și soare și nori, chiar și câteva ploi, iar temperaturile vor fi ușor mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă a anului.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă moderat, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge 26 de grade Celsius. La noapte se vor aduna mai mulți nori și termometrele vor indica minimum 15 grade. În schimb, vântul se va mai domoli.

Mâine și poimâine, va fi din nou parțial înnorat pe timpul zilei și mai mult senin noaptea. Se va mai răci puțin, cu valori termice cuprinse între 14 și 25 de grade, și cu câteva rafale moderate.

Joi, 2 iulie, sunt prognozate averse în cursul după-amiezii și noaptea, însă va fi mai cald, până pe la 27 de grade. În-afară de perioadele cu averse, va fi însorit. Vineri, este posibil să mai plouă puțin dimineața, dar vor fi din nou între 16 și 26 de grade. În week-end, sâmbătă va fi senin pe timpul zilei, dar va ploua noaptea și duminică dimineață. Se vor semnala și intensificări ale vântului. Abia săptămâna viitoare se mai încălzește și se mai risipesc norii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1294 secunde