Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

191
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1445178192.jpg

Articole de la același autor

După câteva zile plăcute de toamna, săptămâna începe cu vreme frumoasă, la malul mării. Meteorologii anunță temperaturi ridicate, câteva ploi pentru mijlocul săptămânii, iar spre final, o răcire semnificativă.

Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă moderat, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 19 grade Celsius. Peste noapte, câțiva nori ne vor mai da târcoale, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 12 grade.

Mâine, va fi înnorat, dar destul de cald, cu valori termice cuprinse între 13 și 18 grade. În cursul nopții, sunt așteptate averse.

Ploile vor continua și miercuri, când rafalele se vor mai înteți și se va răci, până pe la 15 grade. Noaptea, va fi parțial înnorat și se vor înregistra doar 8 grade. Joi, 22 octombrie, este posibil să plouă din nou, în cursul după-amiezii și noaptea. Vor fi între 7 și 15 grade, la fel ca și vineri, când este posibil totuși să avem și intervale însorite. De sâmbătă, însă, va fi și mai frig, cu valori cuprinse între 6 și 13 grade, mulți nori și ceva averse. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9307 secunde