Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

251
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1446385992.jpg

Articole de la același autor

Am intrat oficial în a treia lună de toamnă, dar vremea este încă plăcută. Soarele ne alintă cu razele sale, iar temperaturile sunt în continuare peste cele normale pentru această perioadă a anului. Meteorologii anunță, pentru săptămâna aceasta, doar câțiva nori și valori cuprinse între 1 și 16 grade. 


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă moderat, dinspre vest. Maxima termică va atinge 14 grade Celsius. La noapte, va adia doar un vânticel ușor și noii vor persista. Termometrele vor indica minimum 1 grad. Mâine, se mai încălzește puțin, până pe la 16 grade și se va însenina. Și noaptea va fi mai cald, înregistrându-se minimum 3 grade. 


Miercuri, temperaturile mai scad și vor fi între 3 și 13 grade, cu un cer mai mult senin. Joi, 5 noiembrie, norii se mai înmulțesc și va fi parțial înnorat. Temperaturile prognozate se vor situa între 4 și 14 grade. Vineri, se încălzește din nou, până pe la 15 grade, dar va fi parțial înnorat. Week-end-ul se anunță și cu soare și cu nori, dar ceva mai rece, cu valori termice cuprinse între 3 și 12 grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Octombrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3414 secunde