Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

234
1
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vreme-1446994777.jpg

Articole de la același autor

După un week-end cu vreme rece și închisă, toamna se îmblânzește din nou la malul mării. Meteorologii anunță soare și temperaturi plăcute pe parcursul întregii săptămâni.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă însă cu putere, dinspre nord-vest. În cursul nopții, se vor aduna câțiva nori, dar, spre dimineață, se va însenina. Și rafalele de vânt se vor mai potoli. Termometrele vor indica minimum 4 grade.

Mâine, va fi mai mult înnorat și cu vânt moderat, dinspre vest. Noaptea, va fi parțial înnorat. Valorile termice se vor încadra între 8 și 16 grade.

Miercuri, 11 noiembrie, se va încălzi simțitor. Va fi mai mult senin, dar va fi din nou vânt puternic. Temperatura maximă va atinge 18 grade Celsius. În timpul nopții, se va mai înnora și vor fi minimum 7 grade.

Joi, va fi din nou foarte cald și senin. Se vor înregistra între 7 și 18 grade. Vineri și sâmbătă, va mai scădea un grad în termometre, dar va fi în continuare vreme însorită. De duminică, reapar norii și se răcește, până pe la 13 grade pe timpul zilei și 3 grade noaptea. Ploile se țin încă departe. 

Comentează știrea

Tavi
9 noiembrie 2015
Munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana ce esti tinar.Cautam colaboratori optimisti, seriosi. Devii seful tau, muncesti cum vrei part-time ori full-time Mai multe detalii, trimite "Info"la adresa de e-mail: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4961 secunde