Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

325
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vremeaploaieumbrela2-1474200071.jpg

Articole recomandate

Vara și-a făcut de cap în week-end, la malul mării, însă toamna dă semne să se instaleze. Meteorologii anunță o răcire accentuată a vremii și din ce în ce mai multe ploi. 


Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme urâtă în zilele următoare, în toată țara și la Constanța. Potrivit prognozei, până mâine seară, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și izolat grindină. 


Fenomenele s-au instalat încă de duminică seară, în zonele montane, și local în regiunile sudice, sud-estice și centrale, iar de astăzi vor cuprinde cea mai mare parte a țării. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși 20 - 25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 - 50 litri pe metru pătrat, cu precădere la deal și la munte, precum și în partea de est a teritoriului. Temperaturile vor scădea accentuat în toate regiunile, astfel că, pe parcursul zilei de marți, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru această dată în toată țara. 


Astăzi, la Constanța, cerul este preponderent înnorat și plouă sporadic, cu intensificări ale vântului. Maxima termică va atinge 26 de grade Celsius. La noapte, ploile se vor mai înteți și vor fi însoțite de fulgere dese cu furtuni. Termometrele vor indica minimum 17 grade.


Mâine, se va răci simțitor, până pe la 19 grade pe timpul zilei și 12 grade noaptea. Va fi în mare parte înnorat, dar nu va mai ploua. Miercuri, regimul termic rămâne asemănător, iar de joi vor apărea din nou precipitațiile. Vineri începe să se mai încălzească, până pe la 22 de grade, iar în week-end ploile se vor mai rări. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Miercuri, 14 Septembrie 2016
Stire din Social : Vremea se mai răcește, la malul mării
Joi, 01 Septembrie 2016
Stire din Social : Vreme rece, astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.293 secunde