Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

169
Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța - vremea5-1496672873.jpg
După o mini-vacanță cu vreme perfectă, în ciuda prognozelor pesimiste ale meteorologilor, săptămâna aceasta ne bucurăm în continuare de soare și temperaturi plăcute. Vor mai fi însă ceva înnorări temporare și chiar și posibile furtuni cu fulgere izolate, dar ploile vor fi destul de slabe.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă slab, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte, norii se țin departe și vor fi minimum 15 grade. Mâine, va fi din nou senin pe timpul zilei și se va mai încălzi. Noaptea, va fi parțial înnorat și vor fi și unele intensificări ale vântului. Valorile termice se vor încadra între 18 și 25 de grade.

Joi, sunt așteptate furtuni cu fulgere și vor fi între 17 și 24 de grade. Va ploua torențial pe timpul zilei, dar noaptea abia dacă vor cădea câteva picături. Vineri, 9 iunie, se înseninează din nou, dar vor fi aceleași valori termice. De sâmbătă se mai încălzește și vor fi 26 de grade cu soare ziua și 18 grade cu cer parțial înnorat, noaptea. Duminică, vor persista câțiva nori, dar va fi foarte cald.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3319 secunde