Cum va fi vremea săptămâna aceasta, la Constanța

231
Cum va fi vremea săptămâna aceasta,  la Constanța - vremeafalezacazino3-1497185467.jpg
Vremea este ușor instabilă și săptămâna aceasta, pe litoral. Avem când soare, când nori, când foarte cald, când ceva mai răcoare. Meteorologii anunță instabilitate atmosferică, pe parcursul următoarelor zile și temperaturi oscilante.

Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă slab, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 24 de grade Celsius. Peste noapte, va fi parțial înnorat și termometrele vor indica minimum 17 grade. Mâine, va fi mult mai cald, cu valori termice cuprinse între 20 și 27 de grade. Noaptea, însă, sunt așteptate furtuni cu fulgere și ploi torențiale.

Miercuri, reapare soarele, dar se răcorește, până pe la 24 de grade. Noaptea, este posibil să plouă din nou și vor fi minimum 18 grade. Joi, va fi și mai răcoare, cu valori termice cuprinse între 17 și 23 de grade, cer parțial înnorat ziua și averse slabe noaptea. Vineri, se înseninează, dar temperaturile rămân asemănătoare. Sâmbătă, vor fi furtuni cu fulgere, mai ales după-amiază, și va ploua torențial, inclusiv noaptea. Se vor înregistra între 17 și 24 de grade. Duminică, va mai ploua slab pe timpul zilei și vor fi între 17 și 23 de grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Iunie 2017
Stire din Social : Răcoare și ploi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.399 secunde