Curățăm Constanța noastră! Angajații de la salubrizare, mobilizați

281
2

Articole de la același autor

Pe tot parcursul lunii aprilie, reprezentanții companiei de salubrizare se alătură campaniei de responsabilizare civică privind protejarea mediului "Curățăm Constanța noastră", demarată de Primăria Constanța. Aceștia vor suplimenta activitățile zilnice, utilajele, efectivul de angajați, dar și zonelor ce urmează să fie salubrizate.


Pe lângă activitățile specifice curățeniei de primăvară care se desfășoară în toate cartierele din municipiu, timp de o lună, toți angajații firmei de salubrizare vor lua parte la acțiuni de igienizare în anumite zone ce nu sunt cuprinse în programul de lucru plătit. În acest program de curățenie sunt cuprinse zonele și cartierele: Tomis 2, Poarta 6, Km 4, strada Corbului, Inel II, Tomis 3, Abator, strada Zmeurei, Tomis Nord - ieșire Carrefour, Casa de Cultură, cartierul C.E.T., Tomis Nord - Stadion, Km 4 - 5, strada Badea Cârțan - Tomis Nord, strada Vârfu cu Dor, la intersecție cu strada Ion Ursu, cartierul Palazu Mare, Poarta 4 - stadion Portul - Spitalul CFR. 


Comentează știrea

BOBY VEGAS
11 aprilie 2017
salubrizare constanta

Un oras mizerabil 90 % dintre locuitori sunt asistati sociali ..trantori .lenesi ..bisnitari de tigari ..pomanagii ,toti ai certificate de andicap de la primarie ..abonamente gratuite ..mancare gratis la cantine sociale ..ce autoritati nenorocite ..chiar nimeni nu vede ce se intampla cu acest oras nenorocit ..scoateti hoiturile la treaba ..munca silnica pe viata

Peda-gogu
11 aprilie 2017
Asistații sociali , la muncă !

Mai scoateți la munca și putorile alea de asistați sociali, care se dau bolnavi și fac orice sa nu participe la nici o activitate de curățenie organizata de primărie.

Pagina a fost generata in 0.4442 secunde