Curăţenie generală în staţiunea Mamaia

420
Curăţenie generală în staţiunea Mamaia - curateniegenerala-1618150614.jpg

Articole de la același autor

Mamaia a intrat în curățenie generală. Autorităţile au împărţit stațiunea în şase zone de intervenţie şi acţionează succesiv.

Astfel, se va interveni, pe rând, în zona 1, de la Hotel Malibu până la Hotel Delta, în zona 2, de la Hotel Delta la Hotel Victoria, în zona 3, de la Hotel Victoria până la Hotel Condor, în zona 4, de la Hotel Condor la Hotel Rex, în zona 5, de la Hotel Rex până la Hotel Vega, şi în zona 6, de la Hotel Vega la Hotel Nyota.

„Pe lângă curățenia stradală, măturarea, spălarea trotuarelor și a carosabilului, aspirarea frunzelor, igienizarea platformelor de deșeuri, echipele execută lucrări de îndepărtare a nisipului adus de vânt pe promenadă, în zonele publice și pe căile de acces. Niciun aspect nu va fi neglijat, astfel încât, la sfârșitul lunii aprilie, să ne putem bucura de o stațiune curată, ecologizată și igienizată. Facem apel la agenții economici din stațiune să asigure curățenia incintelor proprii și să își întâmpine vizitatorii în locuri curate și igienizate”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6601 secunde