Curs de măiestrie muzicală și pianistică, la Colegiul Național de Arte "Regina Maria"

130
Curs de măiestrie muzicală și pianistică, la Colegiul Național de Arte

Articole de la același autor

La Constanța are loc, zilele astea, un eveniment cultural găzduit de Colegiul Național de Arte "Regina Maria", la care sunt așteptați elevi, profesori, dar și părinți. Este vorba despre Cursul de Măiestrie Muzicală și Pianistică susținut de pianistul Octavian Renea, absolvent al Colegiului Național de Arte "Regina Maria", în prezent profesor de pian la Munchen, în Germania.
Acesta este deja al doilea an în care pianistul susține participă la o astfel de activitate artistică la Constanța, de o mare importanță pentru liceul în care a studiat, dar mai ales pentru orașul său natal, unde revine cu drag, ori de câte ori are timpul necesar. La cursul organizat de Asociația culturală "Nihil Sine Arte", în parteneriat cu Colegiul Național de Arte în perioada 13 - 17 februarie, s-au înscris 28 de elevi atât din ciclul primar, cât și cel gimanzial și liceal.
Sâmbată 17 februarie, de la ora 10, în Sala de concerte "Sergiu Celibidache" a Colegiul Național de Arte, va avea loc un recital susținut de elevii participanți la acest curs.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1569 secunde