Curse noi spre Antalya de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu

3542
1
Curse noi spre Antalya de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu - img20230313wa0004-1-1678700465.jpg

Articole de la același autor

La Aeroportul Mihail Kogălniceanu din județul Constanța are loc, la acest moment, o conferință de presă prilejuită de lansarea curselor charter către Antalya de Paralela 45


La eveniment sunt prezenți președintele CJC, Mihai Lupu, directorul general al aeroportului Bogdan Ionuț Artagea, directorul economic al aeroportului Horia Mihail Acatrinei, directorul Camerei de Comerț, Ruxandra Serescu, Alin Burcea, CEO Paralela 45 și Ioana Burcea, Marketing Manager la Paralela 45.
"Corendon Airlines este compania aeriană ce va opera zborurile cu aeronave Boeing. Perioada de operare va fi 31 mai 2023 - 13 septembrie 2023. Plecările vor fi săptămânale, în fiecare miercuri, ora de zbor 16,45 - 18.20, şi din Antalya 14.00 - 15.45. Sunt pachete de șapte nopți, cu toate taxele incluse, pachete care conțin transport cu avionul – cursă charter – dus-întors, taxe de aeroport, transfer la hotel și de la hotel la aeroport, la plecare, masă în regim all inclusive/ ultra all inclusive, la hoteluri de patru și cinci stele, și asistenta turistică în limba română. Hoteluri sunt nenumărate în oferta Paralela45. Pentru 15 dintre ele, Paralela45 are exclusivitate în sezonul 2023, ceea ce pentru turiști înseamnă prețuri mai bune”, a declarat Alin Burcea.
Directorul General CCINA, Ruxandra Serescu, este de părere că orice cursă este benefică pentru dezvoltarea judeţului Constanţa.
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, a declarat că un element esenţial pentru Constanţa este transportul, iar cel mai facil este cel aerian. El este de părere că trebuie găsite pe viitor cele mai bune soluţii pentru ca turiştii să se poată deplasa în cele mai bune condiţii.


Comentează știrea

Constanta Noastra
14 martie 2023
Trimitem banii in afara.

Daca directorul CCINA spune ca aceasta cursa este “benefica” pentru Constanta. E clar. Sa ne spune si care este beneficiul. Vin turci la noi pe litoral? Din pacate institutiile astea sunt capusate de oameni care nu au nici o treaba cu comertul sau industria au doar multe diplome functii inalte si carnet de partid dar n au avut in viata lor o societate comerciala.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2387 secunde