Cursuri de calificare în domeniul IT pentru angajați

571
Sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța găzduiește vineri, 18 decembrie, de la ora 11, un seminar informativ destinat persoanelor angajate. Întâlnirea este organizată de Fundația "Giovanni Bosco" în cadrul proiectului "Fii calificat și competitiv într-o economie bazată pe cunoaștere - formare profesională în domeniul TIC (Tehnologia Informației și Comunicațiilor)".
Proiectul este cofinanțat din fonduri europene și vizează creșterea nivelului de calificare și a competitivității profesionale în domeniul TIC a persoanelor angajate pe piața muncii din județul Constanța prin dezvoltarea și furnizarea unui program complex de formare profesională, prin calificare sau recalificare. Programul început în luna septembrie 2009 va fi implementat pe o durată de doi ani, fiind realizat de Fundația "Giovanni Bosco" Romania în colaborare cu S.C. Eurodezvoltare S.R.L. și Istituto Salesiano San Marco, Italia.
Cursurile sunt destinate atât tinerilor aflați la început de carieră, cât și adulților ce urmăresc să găsească noi oportunități sau dimensiuni de dezvoltare pentru cariera lor. Următorul seminar de informare va avea loc marți, 22 decembrie, la ora 11, la sediul Universității "Ovidius" Constanța, Facultatea de Medicină, Campus 2, sala P47.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 16 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Marţi, 15 Decembrie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 2.0516 secunde