Cursuri de calificare pentru șomerii constănțeni

598
Fundația Giovanni Bosco a demarat, recent, proiectul "Fii calificat și competitiv într-o economie bazată pe cunoaștere - formare profesională în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor". Programul este cofinanțat din Fondul Social European și este destinat atât tinerilor aflați la început de carieră, cât și adulților ce urmăresc să găsească noi oportunități sau dimensiuni de dezvoltare pentru cariera lor.
Obiectivul general al proiectului este creșterea nivelului de calificare și a competitivității profesionale în domeniul TIC a persoanelor angajate pe piața muncii din județul Constanța prin dezvoltarea și furnizarea unui program complex de formare profesională (calificare/recalificare), în vederea dezvoltării capitalului uman din perspectiva învățării pe tot parcursul vieții ca o necesitate obiectivă într-o societate bazată pe cunoaștere. Proiectul este realizat de un consorțiu alcătuit din trei parteneri: Fundația Giovanni Bosco, România, furnizor autorizat de formare profesională, S.C. Eurodezvoltare S.R.L., România, Istituto Salesiano San Marco, Italia.
Duminică, 23 octombrie, la sala de protocol a Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc cel de-al doilea seminar informativ privind posibilitatea de a participa la formarea profesională. Persoanele interesate pot obține informații
de la sediul din Constanța al fundației str. Veniamin Costache, nr. 66, la adresa web http://calificare.cfpct.ro/ sau telefonic, la numerele 0241/588.472, 0726/626.345 sau 0766/501.741.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Octombrie 2010
Stire din Social : Calculați-vă singuri pensia!
Pagina a fost generata in 2.9878 secunde