Concurs Cursuri gratuite de calificare profesională, pentru șomerii constănțeni

157
1

Articole de la același autor

250 de șomeri constănțeni au șansa de a participa, gratuit, la cursuri de formare profesională. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă derulează, în luna mai 2013, 201 programe de formare profesională pentru un număr de 4.189 persoane, care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de agențiile județene pentru ocuparea forței de muncă și agenția municipiului București.

Județul Constanța se află pe locul al doilea cu cele mai multe astfel de cursuri ce vor fi organizate în luna mai, cu 250 de locuri disponibile. Pe locul întâi se află județul Iași, cu 375 de persoane, iar pe locul al treilea Botoșani, cu 224 de persoane. În continuare se situează Dolj, cu 196 de persoane și Vaslui, cu 189 de persoane. 

Meseriile cele mai solicitate pentru care se organizează programe de formare profesională sunt inspector (referent) resurse umane - 428 persoane, bucătar - 353 persoane, lucrător în comerț - 342 persoane, lucrător în cultura plantelor - 236 persoane, ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație - 233 persoane, operator introducere validare și prelucrare date - 227 persoane, manichiură pedichiură - 152 persoane, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze - 150 persoane, competențe comune - comunicare în limba engleză - 122 persoane și frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist - 112 persoane.

Comentează știrea

Liviu
25 aprilie 2013
Vrajeala in varza

Pe bune,cifra somerilor calificati deja,cu experienta in munca nu este cu adevarat cunoscuta sau comunicata si e foarte,foarte mare! Sa mai faci o sumedenie de cursuri doar ca sa-ti ocupi timpul,pentru justificarea unor fonduri allocate de ,,UIE'',e chiar cinic. Mai bine ajutati naibii oamenii sa emigreze,caci in Romania e clar ca nu e de trait decat din munca de afara,pentru PIB-ul strain.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Social : Unde se pot angaja șomerii constănțeni
Pagina a fost generata in 0.6231 secunde