CUTREMUR PE PIAȚA TV / RCS-RDS nu va mai difuza Antena 1 și Antena 3

2917
15
CUTREMUR PE PIAȚA TV / RCS-RDS nu va mai difuza Antena 1 și Antena 3 - antena1-1334905910.jpg

RCS - RDS a anunțat, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă difuzat pe postul de televiziune Digi 24, că va renunța la difuzarea pe satelit a posturilor Antena 1 și Antena 3.

Motivul invocat de "cabliști" este suma considerată prea mare, 7 milioane de euro, cerută de Antena Group pentru retransmiterea celor două posturi pe satelit.
 
"RCS - RDS nu mai difuzează pe satelit posturile Antena 1 și Antena 3.  RCS - RDS nu poate accepta să plătească peste șapte milioane de euro pe an, sumă solicitată de Antena Group pentru difuzarea prin satelit a canalelor Antena 1 și Antena 3. Cele două posturi au fost declarate în mod repetat ca fiind libere la retransmisie chiar de către reprezentanții Antena Group", se arată în comunicatul difuzat de societatea de cablu


 

Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Anda
20 aprilie 2012
neprofesionisti

Sa vedem acum migrare la Canal S. Oricum sunt mai profesionisti, si le lipseste blazarea angajatilor RCS-RDS, carora, daca le semnalezi o problema, se comporta execrabil.

COMUNISTU'
20 aprilie 2012
DE CACAO

DE MULT VOIAM SA PLEC DE LA RCS-RDS PENTRU CA MI-A UMPLUT TELEVIZORUL DE POSTURI UNGURESTI, PE CARE LE VAD NORMALE IN UNGARIA NU IN ROMANIA, SAU CEL MULT IN ARDELA ACOLO UNDE SE AFLA CEI MAI MULTI MAGHIARI, NU IN CONSTANTA . SE PARE CA MA VOR CONVINGE SA O FAC

ion
20 aprilie 2012
canal s

vezi de citeste contractul inainte sa il semnezi! sunt niste tepari de mare clasa, iti baga niste clauze si dupa aia cand vrei sa anulezi contractul, refuza sa-ti intrerupa abonamentul si te taxeaza in continuare dupa ce le depui cererea de reziliere! daca nu platesti cum vor ei iti trimit somatii si firme de recuperare! deci nu-ti face iluzii pentru ca nu stii ce inseamna canals este un cuvant foarte apropiat de canalizare. in ceea ce priveste serviciul de cablu, programele tv au fost de o calitate execrabila multe canale avand transmisiune intermitenta. nu mai vorbesc de efectul ploilor sau vantului asupra calitatii "serviciului" lor. mai intreaba in dreapta si in stanga si o sa te convingi. intr-un cuvant: TEPARI

Răspuns la: neprofesionisti
Adăugat de : Anda, 20 aprilie 2012
Sa vedem acum migrare la Canal S. Oricum sunt mai profesionisti, si le lipseste blazarea angajatilor RCS-RDS, carora, daca le semnalezi o problema...
Anda
20 aprilie 2012
Teparii RDS-RCS

Sunt la Canal S de peste un an, am ajuns aici satula de fitele si neprofesionalismul celor de la RDS-RCS. Cablul este ok, nu vad nicio calitate execrabila, cel putin pe fibra optica. In schimb marele castig este la internet, unde daca se intampla sa nu functioneze, nu incearca sa solutioneze prin telefon si sa ma certe daca nu ma descurc, asa cum fac cei de la RDS, si se deplaseaza personal si in timp scurt. De la RDS am plecat cand am vrut sa transfer abonamentul pe alta adresa, si dupa 30 de zile fara internet si fara cablu, ei inca nu puteau sa imi dea o data aproximativa cand vor veni sa instaleze, desi imi cerusesa plata pe o luna in avans. Singurul raspuns pe care mi l-au dat a fost ca pot veni oricand sa depun o reclamatie la ei la sediu, doar ca pentru a putea face asta trebuie sa iti iei liber de la serviciu, si unde domnii de la birouri isi respecta pauzele de cafea, desi coada de reclamanti ajunge pana in strada. Deci pana acum, in cazul meu personal, teparii sunt cei de la RDS-RCS.

Max
20 aprilie 2012
Digi sunt cei mai buni din Romania!

Cablu, satelit, cablu digital cu 13 canale HD, internet de mare viteza, telefonie fixa, telefonie mobila 3G, internet 3G de telefonie mobila, internet mobil 3G cu stik, sunt servicii de varf la un pret ridicol de mic! Antena Group ar face bine sa isi upgradeze canalele TV in televiziune HD, asa cum au cei de la Pro TV sau Digi TV! Televiziunea SD (normala) este depasita, deja in lume a aparut si televiziunea 3D, iar canalele romanesti nici nu au ajuns toate la HD... Neptun TV, se aude?

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Can Can
20 aprilie 2012
De la comunicatul RDS !!!

Se scot doar de pe platformele de satelit, insa vor putea fi transmise in continuare pe cabul !!!

masina cu soldati
20 aprilie 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

Can Can
20 aprilie 2012
De la comunicatul RDS !!!

Se scot doar de pe platformele de satelit, insa vor putea fi transmise in continuare pe cablu !!! Asa ca portocalii, pardon mai nou vrezii, nu scapa de antene !!!

Radu B
20 aprilie 2012
Nu te mai saturi de basisme !!!

Sectiunea politica este in alta parte !!! Aici este Social :)

Răspuns la: moartea rosie smurd
Adăugat de : masina cu soldati, 20 aprilie 2012
Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat...
15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2736 secunde