Dâmbovița / Case inundate de ploile torențiale

72
Dâmbovița / Case inundate de ploile torențiale - apa-1397898537.jpg

Articole de la același autor

Case și gospodării din mai multe localități dâmbovițene au fost inundate în urma ploilor torențiale din ultimele ore, 15 persoane, între care șapte copii, care au rămas peste noapte în căruțe în apropierea unui râu fiind scoase de pompieri după ce au rămas blocate de apele crescute ale râului, potrivit Mediafax.ro.
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița intervin, sâmbătă, pentru evacuarea apei din mai multe locuințe gospodării inundate în urma ploilor abundente din ultimele ore.
 
Astfel, conform datelor furnizate de ISU, pompierii dâmbovițeni intervin cu motopompe pentru evacuarea apei în municipiul Moreni, pe strada I.L. Caragiale, unde au fost inundate o casă și cinci gospodării, precum și în comuna Cojasaca, satul Iazu, unde trei case sunt inundate și în comuna Vișina unde a apa a intrat într-o locuință.
 
Tot în județul Dâmbovița, sâmbătă dimineață, 15 persoane, între care șapte copii, au rămas izolate, în șapte căruțe, în mijlocul apelor umflate ale râului Dâmbovița. Oamenii au rămas peste noapte cu căruțele lângă un pod în construcție peste râul Dâmbovița, în localitatea Mănești, iar dimineață, când s-au trezit, au constatat că apele râului se umflaseră și înconjuraseră atelajele.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3465 secunde