Daruri pentru copiii defavorizați, de la Rotary Club "Cetatea Tomis"

263
Daruri pentru copiii defavorizați, de la Rotary Club
Luna cadourilor aduce, și în acest an, zâmbetul pe chipurile copiilor din Centrul de Zi Agigea. Rotary Club "Cetatea Tomis" organizează, ca de obicei în această perioadă, o acțiune de împodobire a bradului de Crăciun pentru copiii cu situații sociale speciale. 

Mâine, începând cu ora 12,30, pe scena City Park Mall, va avea loc un eveniment muzical-artistic în care actorii principali vor fi chiar beneficiarii cadourilor lui Moș Crăciun, și anume micuții din Centrul de Zi Agigea. 

"Rotary Club «Cetatea Tomis» a dezvoltat în ultimii patru ani un parteneriat cu Centrul de Zi Agigea, unde au fost identificați mulți copii nemaipomeniți, atât din punct de vedere al rezultatelor obținute la învățătură, cât și în ceea ce privește activitățile extrașcolare desfășurate de aceștia. Anul acesta, fiecare copil a primit încălțăminte, îmbrăcăminte și dulciuri. Clubul Rotary «Cetatea Tomis», cel mai tânăr club constănțean, a întărit rândul rotarienilor cu o echipă de oameni puternici, buni profesioniști, de o înaltă ținută morală, remarcabili colegi și prieteni, respectați și recunoscuți în comunitate, ce au dovedit o mare disponibilitate sufletească și implicare materială și umană în rezolvarea problemelor societății constănțene și nu numai", a declarat președintele Rotary Club "Cetatea Tomis", Claudiu Teliceanu, care a adăugat că și anul viitor va încerca susținerea acestui centru unde sunt înmatriculați 41 de copii. 

Devotați cauzei rotariene, membrii RC "Cetatea Tomis" au organizat o multitudine de acțiuni ce au avut ca beneficiari tinerii superdotați, copii din centrele de plasament, categorii sociale defavorizate, reprezentanți ai culturii și artei, etc. 

Cei care doresc să se implice în sprijinirea comunității alături de rotarienii constănțeni pot afla mai multe informații la adresa web http://tomis.rotary2241.org. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Social : Dinți frumoși, copiii sănătoși!
Pagina a fost generata in 0.5272 secunde