De astăzi, începe să se răcească. Ploile mai întârzie!

2509
De astăzi, începe să se răcească. Ploile mai întârzie! - deastaziincepesaseraceasca-1415810556.jpg

Articole de la același autor

O perdea de nori a acoperit, de câteva zile, toată zona litoralului. Vremea este închisă și valul întunecat va persista și în următoarele zile. Vestea bună este că ploile încă nu își fac apariția și, chiar dacă se mai răcește puțin, temperaturile rămân destul de ridicate pentru această perioadă a anului. 


Astăzi, la Constanța, cerul este înnorat, vântul suflă moderat, dinspre est, cu unele intensificări temporare. Maxima termică va atinge 13 grade Celsius. Peste noapte, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 10 grade. 


Mâine, va fi din nou înnorat și rafalele de vânt se vor înteți. Valorile termice se vor încadra între 7 și 12 grade. În week-end, se va mai răci, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Vom avea între 6 și 9 grade, după care, de luni, se încălzește din nou. 


În restul țării, în regiunile extracarpatice, vor fi înnorări persistente, local burnițe, dar și ploi, îndeosebi în sudul teritoriului, unde, izolat, se pot cumula pe parcursul intervalului 10 - 15 litri pe metru pătrat. În vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an, cerul va fi parțial noros și, doar izolat, începând din a doua parte a zilei, va ploua slab. 


Vântul va ploua slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, pe crestele munților, iar noaptea și în Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în nordul Moldovei și 18 grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor situa între 2 și 11 grade. Pe arii restrânse se va semnala ceață.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Social : Temperaturi în creștere, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7345 secunde