De astăzi, RADET efectuează probele la rece pe instalațiile proprii

1309
1
De astăzi, RADET efectuează probele la rece pe instalațiile proprii - calduraapartamente-1507459752.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere apropierea sezonului rece 2017-2018, RADET Constanța a finalizat, la această dată, aproape în totalitate, lucrările programate în planul de revizii și reparații, motiv pentru care, începând astăzi, 9 octombrie, va începe efectuarea probelor la rece pe instalațiile proprii de termoficare de pe raza municipiului Constanța.

"Rugăm consumatorii să își ia măsurile necesare, pentru a preveni eventualele inundații în apartamente, mai ales acolo unde s-au executat lucrări pe timpul verii. Ultimul punct termic a cărui instalație va fi încărcată va fi PT 146, unde sunt în derulare lucrări prevăzute în planul de revizii și reparații din acest an. Pentru orice problemă aferentă instalației termice pe care nu o puteți remedia în cadrul asociației, se pot apela numerele de telefon 0341.461000 și 0241.616792, în regim non-stop", au declarat reprezentanții RADET. 

Comentează știrea

costica
9 octombrie 2017
Tocmai ai făcut o mare descoperire!

Oferta extrem de serioasa !Cautam oameni pasionati care doresc sa lucreze pe Internet, part-time sau ca un al doilea loc de munca. Salariu 200 eur. Garantam prin contract plata salariului. Metode de lucru si dovezi de seriozitate dupa primirea codului de reprezentant. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.864 secunde