De ce mașina de tocat carne este un aparat care n-ar trebui să lipsească din nicio casă

204
De ce mașina de tocat carne este un aparat care n-ar trebui să lipsească din nicio casă - untitled-1567062753.jpg

Articole recomandate

Dacă e ceva ce diferențiază românul de alte popoare cu adevărat, când vine vorba de gastronomie, atunci acest lucru trebuie să fie apetența pentru carnea tocată. De la mici la sarmale, de la chiftele la cârnați, de la perișoare la ardei umpluți, o mulțime din rețetele preferate ale românilor au la bază acest ingredient: carnea tocată.

Din acest motiv, o mașină de tocat carne ar trebui să fie nelipsită din orice casă. Cea mai bună carne tocată este cea făcută de tine, în casă, din carne proaspătă. În plus, o mașină de tocat carne este atât de versatilă, încât numele nu-i face dreptate.

 

Mașina de tocat carne – oferte EMAG

Mașina de tocat carne poate fi folosită și la umplerea cârnaților sau caltaboșilor. Totodată, o a treia utilizare este cea de feliere și mărunțire a legumelor, fie pentru gătit, fie pentru pus conserve pentru iarnă. Mașina de tocat carne cu presă poate fi folosită și la prepararea de sucuri din fructe sau de bulion sau sosuri reci. În funcție de modelul de mașină de tocat carne și de accesoriile cu care aceasta este livrată, se pot prepara cu aceasta biscuiți, prăjituri sau chiar paste făinoase. Așadar, o mulțime de utilizări care fac ideală deținerea unei asemenea mașini în casa ta.

 

Mașina de tocat carne - oferte link

Mașinile de tocat carne se împart în două mari categorii: manuale și electrice. În funcție de nevoile tale și de preferințe, vei ști care este cea mai potrivită pentru tine. Mașina de tocat carne manuală are o viteză de tocare mai mică, fiind recomandată celor care nu fac cantități mari de cârnați și nu o folosesc foarte des. Evident, și puterea de tocare este mai mică la un model de mașină de tocat carne manual. Astfel, la un model electric, carnea pentru tocat poate fi tăiată în bucăți mari, în timp ce la una manuală trebuie tăiată în cubulețe mai mici.

Totuși, cu o mașină de tocat carne manuală nu ai nevoie de curent electric și este mai fiabilă, având mult mai puține piese care se pot defecta sau deteriora.

Mașina de tocat carne - oferte

Când cumperi o mașină de tocat carne trebuie să acorzi mare atenție și materialelor din care sunt construite acestea. Pentru durabilitate maximă, caută mașinile de tocat care au cuțite și site de inox, iar pentru accesoriile pentru legume și umplut cârnații, prăjituri sau paste făinoase, este ok și un plastic de calitate, solid, pentru că va fi mai ușor de spălat, de mână sau la mașina de spălat vase.

Mașina de tocat carne – oferte emag.ro

Accesoriile mașinii de tocat carnea sunt și ele importante. Cu cât mai multe, cu atât mai bine și cu atât mai multe utilizări pe lângă funcția de bază, de tocat carne. Multe modele de mașini de tocat carne, mai ales cele electrice, vin cu multe cuțite, pentru ingrediente diferite, cu site de dimensiuni diferite, în funcție de mărimea la care vrei să toci carnea și celelalte alimente, accesorii pentru cârnați și multe altelte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9617 secunde