De mâine, RATC Constanța eliberează abonamentele reduse pentru angajații din învățământ

793
1
De mâine, RATC Constanța eliberează abonamentele reduse pentru angajații din învățământ - ratcabonamente-1456770789.jpg

Articole de la același autor

Toți angajații din învățământul constănțean își vor putea ridica, începând de mâine, abonamentele reduse pentru transportul în comun. Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța demarează eliberarea abonamentelor cu reducere de 50 la sută, pentru o linie, două linii sau toate liniile, pentru personalul didactic și nedidactic încadrat în unitățile de învă-țământ din municipiul Constanța, ca urmare a apariției H.C.L.M. Constanța nr. 26/23.02.2016.


"Cei care doresc să beneficieze de aceste facilități se vor prezenta la orice chioșc de abonamente al R.A.T.C. Constanța cu buletin sau carte de identitate în original, legitimația de serviciu vizată de unitatea de învățământ din municipiul Constanța și o poză de 3/4 cm. Aceste abonamente cu reducere se eliberează o singură dată pe lună", explică directorul general al R.A.T.C. Constanța, Ovidiu Cristian Tănase.


Comentează știrea

Profesor
1 martie 2016
Multumiri

Multumim SLSIP constanta pentru initiativa avuta si Primariei impreuna cu Consiliul Local pentru decizie. Este un castig pentru angajatii scolilor din Constanta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5288 secunde