De marți, se răcește și vin ploile

975
De marți, se răcește și vin ploile - casino-1323032831.jpg
Ne-am bucurat de un week-end primăvăratic la Constanța, dar vremea se va schimba săptămâna aceasta și va reveni la valorile normale pentru această perioadă.
Luni, 5 decembrie, termometrele vor arăta din nou 16 grade Celsius și va fi mult soare. Peste noapte însă, se vor aduna norii și marți va ploua aproape toată ziua. Maximele vor coborî simțitor, până pe la 10 grade Celsius. Precipitațiile vor continua și marți noaptea, însă nu se anunță valori negative, așa că nu există riscul formării poleiului.
Miercuri, se răcește și mai mult, maxima anunțată de meteorologi fiind de numai 6 grade Celsius. Vom avea parte în continuare de averse moderate de ploaie, iar vântul va bate dinspre nord. Miercuri noaptea însă, sunt prognozate temperaturi de -3 grade Celsius, așa că este posibil ca, spre dimineață, să apară poleiul.
Joi, 8 decembrie, iese soarele, dar mercurul termometrelor nu urcă mai mult de 6 grade Celsius. Peste noapte va fi însă destul de ger. De vineri se mai încălzește, până pe la 10 grade Celsius, însă va fi înnorat, iar sâmbătă va ploua din nou.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Social : Iarna se apropie de Constanța
Pagina a fost generata in 0.2031 secunde