De unde își pot ridica pensionarii abonamentele RATC

440
1
De unde își pot ridica pensionarii abonamentele RATC - ratc-1513522757.jpg

Articole de la același autor

Beneficiarii HCLM nr. 302 / 29.08.2017 (pensionarii cu pensii de până la 1.450 lei inclusiv, persoanele în vârstă de peste 60 de ani care nu realizează venituri și persoanele în vârstă de peste 70 de ani indiferent de venituri), care nu au depus cereri pentru anul 2018, pot solicita și ridica permise de călătorie gratuite pentru anul 2018 de la sediul Serviciului Public de Asistență Socială din Constanța.

Permisele de călătorie se eliberează doar titularului, pe loc. Regia Autonomă de Transport în Comun (RATC) mai anunță că următoarele categorii de beneficiari vor ridica permisele de călătorie doar în următoarele locații: elevii orfani, de la punctul de vânzare RATC Constanța - Gară; studenții orfani, de la punctul de vânzare RATC din zona City Mall; persoanele cu dizabilități (cu handicap grav și accentuat), asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav sau însoțitorii acestora, nevăzătorii cu handicap grav și accentuat și însoțitorii nevăzătorilor cu handicap, de la DGASPC- bulevardul Ferdinand nr. 97 (blocul turn de la Gară).

În ceea ce-i privește pe constănțenii cu dizabilități, cu grad de handicap mediu și ușor, aceștia pot merge la punctele de vânzare ale RATC Gară și bulevardul Tomis (lângă ANAF). De asemenea, mai pot ridica abonamente și deținuții politici (D.-L. nr. 118/1990) și persoanele strămutate (L. nr. 189/2000), de la punctul de vânzare RATC Constanța Gară. 

Comentează știrea

Sri
18 decembrie 2017
VOTURI

Milogi ..lenesi trantori ..constanta este raiul ptr toate aceste categorii de sobolani ..inclusive asistatii sociali .. elevi care isi bat si umilesc profesorii ptr ce sa li se dea abonamente ..ar trebui niste criteria stabilite ..pe cine a intrebat CJ si Primaria cand au luat aceste decizii .asta ptr ca banii vin de la populatia care munceste nu de la stat ..nenorocitilor munca va pute ..disciplina si ordinea la fel ..sunteti jalnici si meritati sa fiti tratati cu SICTIR ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3859 secunde