La Maritimo

De Ziua Îndrăgostiților, vă găsiți jumătatea în... labirintul dragostei!

401
1
De Ziua Îndrăgostiților, vă găsiți jumătatea în... labirintul dragostei! - maritimovalentinesday-1423067089.jpg

Articole de la același autor

Câteodată pare imposibil să-ți găsești jumătatea? Te simți pierdut ca într-un labirint și ți se pare foarte greu să găsești ieșirea? Maritimo îți face, de Ziua Îndrăgostiților, o propunere originală: intră în labirint, rezolvă-i misterul și întâlnește-ți jumătatea! Nu, nu este deloc o glumă! La Intrarea 1, zona Hervis-Domo a Maritimo Shopping Center, îndrăgostiții și nu numai vor găsi, începând de sâmbătă, 7 februarie, un labirint adevărat, construit, cu două intrări. Băiatul și fata își pot alege intrările, iar cine nu reușește să-și găsească drumul către persoana iubită poate să încerce din nou. Rezolvarea labirintului face ca băiatul și fata să se întâlnească la mijloc. "Fiecare cuplu care dorește să intre în jocul nostru poate să vină la Maritimo și să încerce să rezolve acest puzzle pentru a se reuni cu persoana iubită", explică organizatorii. Și, pentru ca sărbătoarea îndrăgostiților să fie cât mai veridică, în zilele de 7 și 15 februarie, la Maritimo va fi prezent și un "judecător" care va oficia căsătorii, dar și divorțuri, în funcție de cerințe. Programul este de luni până vineri, între orele 18,00 și 20,00 și sâmbătă și duminică, între orele 15,00 și 20,00. În zilele de 14 și 15 februarie toate cuplurile prezente vor primi fotografii instant.

De asemenea, Maritimo vine cu o veste excelentă și pentru copii. Dacă, până pe 19 februarie, labirintul va aparține celor mari, după această dată și până pe 22 februarie, el va fi adaptat ca loc de joacă pentru copii. Unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copilăriei, Alice, va veni din Țara Minunilor în labirintul Maritimo. Așadar, toți copiii sunt invitați la evenimentul denumit generic "Alice în labirintul Maritimo". Alături de Alice, micuții se vor întâlni și cu alte personaje interesante din această minunată poveste. Labirintul este deschis pentru copii în aceleași intervale orare ca și până pe 19 februarie. 

Comentează știrea

rodica
5 februarie 2015
lucru pentru toti, simplu si repede!

Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Puya și Mandinga, în concert  la Maritimo
Pagina a fost generata in 0.5219 secunde