Proiect de lege:

DECIZIA CARE LE REVOLTĂ PE FEMEILE ÎNSĂRCINATE: AVORT DOAR CU ACORDUL TATĂLUI COPILULUI!

5132
6
DECIZIA CARE LE REVOLTĂ PE FEMEILE ÎNSĂRCINATE: AVORT DOAR CU ACORDUL TATĂLUI COPILULUI! - pregnantwomanoncouch-1487056785.jpg

Articole recomandate

Tații ar putea decide dacă femeile cu care au un copil pot face sau nu avort. Mai mulți aleși lucrează la o lege prin care vor să ofere tatălui copilului nenăscut posibilitatea de a se opune în mod legal ca femeia gravidă cu copilul lui să nu mai poată decide singură dacă păstrează sau nu sarcina, scrie libertatea.ro, în exclusivitate.


România are cea mai ridicată rată de avort din Europa: 480 de avorturi la 1.000 de nașteri, se arată într‑un studiu publicat de Organizația Mondială a Sănătății, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din copiii concepuți sunt avortați, o rată de peste două ori mai mare decât media Uniunii Europene.


"Categoric, femeia este singura care are dreptul de a decide asupra corpului ei. Dar când dai viață, o faci împreună cu altcineva, nu singură. Cred că este moral ca și partenerul să aibă un cuvânt de spus în ceea ce privește venirea pe lume a unui copil. În multe cazuri, tații iau decizia de a își crește singuri copiii, dacă mamele nu doresc acest lucru", au spus aleșii care lucrează la lege, citatți de libertatea.ro


Aceleași surse spun că vor să introducă în actul normativ interzicerea avortului după a 14-a săptămână de sarcină.
Întreruperea de sarcină se va putea face doar atunci când, în urma consultului medical, specialistul hotărăște că păstrarea copilului pune în pericol viața mamei sau a acestuia.


"Suntem încă în faza de proiect. Ne consultăm cu specialiștii în domeniu, cu cultele religioase și cu organizațiile pentru apărarea drepturilor omului și vom vedea cum va fi forma finală a legii. Sigur sunt lucruri de îmbunătățit, în urma discuțiilor", mai spun autorii proiectului legislativ.


Pe o rețea de socializare, femeile se arată revoltate de această decizie, motivând că dreptul de a da naștere sau nu le aparține în exclusivitate. 






Comentează știrea

Mari
14 februarie 2017
Decizia care....

Sunte-ti nebuni?treziti-va naibi la realitate .Barbatii sunt cei care trimit femeile la avort,ptr ca nu vor nici in ruptul capului sa participe la cresterea copilului.

Mari
14 februarie 2017
Decizia care...

Ar trebui interzise avorturile,si tatal copilului sa fie tras la raspundere pana la majorat .Nu sa faca copilu -si pa.

Mari
14 februarie 2017
Nu

Avortul e SATANA, oamenii cu facultate ce au decis legea asta este prosti. Si tatii trbuie sa raspunde pt faptele lor. Nu conteaza ca ai fost lasata gravida dupa un viol, viata e viata indiferent de modul de creeare spune Nu AVORTULUI. AVORTUL e SATANA

Mari
14 februarie 2017
Nu

Barbatii este prosti, AVORTUL E SATANA, DUMNEZEU E CUNOI FEMEILE

Liviu Burebista
15 februarie 2017
Da

O lege necesara, sper sa fie si aprobata. Toate feministele au sarit in sus ca nu o sa mai poata sa decida ele singure asupra vietii. Vorba cantecului "Femeia i-ti da viata si tot ea te omoara".

mean mandy
15 iunie 2017
the heck

Si femeile spera atunci sa se faca o lege in care au dreptul sa decida asupra corpului barbatului cand le convine lor. E ok asa? Din cauza unor imbecili ca tine tara se duce de rapa. Nu faci decat sa respire oxigen.

Răspuns la: Da
Adăugat de : Liviu Burebista, 15 februarie 2017
O lege necesara, sper sa fie si aprobata. Toate feministele au sarit in sus ca nu o sa mai poata sa decida ele singure asupra vietii. Vorba...

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Februarie 2017
Stire din Social : Constănțenii rămân fără căldură
Pagina a fost generata in 1.3569 secunde