Decizie bombă la PRO TV! MASTERCHEF, scoasă din grila de toamnă

260
Decizie bombă la PRO TV! MASTERCHEF, scoasă din grila de toamnă - concurentipasionatidegastronomie-1471618786.jpg

Articole recomandate

Chiar dacă au fost anunțate cu mare tam-tam, emisiunile "Vocea României Junior" și "Master Chef" nu vor intra în grila de toamnă la Pro TV. Click! a aflat de ce aceste show-uri au fost puse, deocamdată, pe lista de așteptare.

Se pare că nu se vor difuza anul acesta "Vocea României Junior" și nici sezonul nou din "MasterChef". Pentru prima emisiune, motivul ar fi că nu se dorește difuzarea a două emisiuni cu același profil în același timp. Filmările sunt, însă, în toi.

În ceea ce privește "MasterChef", lucrurile stau puțin altfel. Din păcate, juriul a suferit modificări și nu se știe încă ce vedete vor fi cooptate. De filmări nici nu se pune problema, în condițiile în care anul trecut pe vremea aceasta se lucra de zor.

"Emisiunea va fi difuzată abia în primăvară, pentru că sunt mici probleme în sânul echipei de producției. Se pare că vor fi schimbați toți jurații, se vehiculează mai multe nume, dar nu se știe nimic oficial. Dacă încep filmările toamna aceasta, emisiunea se va transmite la începutul anului viitor", au povestit surse apropiate echipei de filmare, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5887 secunde