Demonstrații ale Armatei Române la 'AeroNautic Show 2013'

89
Demonstrații ale Armatei Române la 'AeroNautic Show 2013' - aer-1379755017.jpg

Articole recomandate

Militari ai Armatei României participă sâmbătă, între orele 9,00 și 18,00, la festivalul "AeroNautic Show Lacul Morii 2013", care se va desfășura în Parcul Crângași și Lacul Morii din București, unde vor executa demonstrații de parașutism și mânuire a armamentului.

Potrivit MApN, publicul va putea urmări spectacole ale Muzicii Reprezentative a Armatei și ale Ansamblului "Doina" al Armatei, exerciții de mânuire a armamentului ale militarilor Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul", salturi pe apă ale parașutiștilor și recuperarea acestora, precum și expoziția Muzeului Militar Național "Ferdinand I" cu tema "Aurel Vlaicu—Zbor Frânt 1913-2013".

Vizitatorii vor putea să participe la jocuri marinărești, exerciții de escaladă și traversare prin funicular, să viziteze standurile special amenajate ale categoriilor de forțe ale armatei, cu tehnica militară folosită în teatrele de operații, vitrina cu trofee a Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" București și vor putea obține informații despre procesul de recrutare în Armata României.

Totodată, luptători din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție ''Vlad Țepeș'' a Jandarmeriei Române vor prezenta un exercițiu demonstrativ în cadrul evenimentului.

Tot cu acest prilej, Brigada Specială a Jandarmeriei Române va organiza, în Parcul Crângași, un stand expozițional cu tehnica, echipamentul și materialele din dotare, precum și un atelier de prezentare a cailor de serviciu.

Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română, iar intrarea este liberă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Social : Loto. Astăzi au loc noi extrageri la 6 din 49
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 1.3183 secunde