DEZASTRU. Audi, distrus de un copac căzut pe strada Traian - GALERIE FOTO

2842
1
Un Audi a fost distrus de un copac azi-dimineață, pe strada Traian, de un copac smuls din rădăcină de vântul puternic. Crengile uscate au intrat prin luneta autoturismului, au avariat plafonul și au spart și parbrizul. Aceeași soartă a avut-o și un Logan pe Bd-ul 1 Mai, peste care s-au prăbușit crengile unui alt copac.


VEZI ȘI - Iată cum arată un Mercedes ML cu un copac înfipt în el, în centrul Constanței



Furtuna din această noapte a făcut ravagii și pe bulevardul 1 Dcembrie 1918, din Constanța. Mai mulți arbori au fost smulși din rădăcini de vântul puternic care a suflat cu viteza de peste 90 km pe oră. Din fericire, niciuna din mașinile parcate în apropiere nu a fost avariată. CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO





Comentează știrea

TIME TO PAY
3 decembrie 2012
SFARSITUL ANR

NOUL ANR VREA SA FACA LEGEA ..FARA LEGE ..FARA CONSILIERII JURIDICI DE LA JURIDIC. –Juristii sint dati afara in cateva zile. In mai putin de o luna 2 juristi au fost dati afara mai mult sau mai putin mascat.Toti sefii de la Juridic, Tehnic si Personal si-au dat demisia in cateva zile mai mult sau mai putin voluntar, impreuna cu alti cativa zeci de angajati "demisionari" demisi mascat sau demisi- inclusiv sefi de servicii inclusiv cei 5 Capitani de zonale adj. care si au pierdut posturile. Iar in mai putin de o luna au fost "fabricate" doua comisii, ambele nelegale si peste termenul de 30 de zile prevazut de legea 53/2003 pentru a sanctiona, pentru a fi dat afara al treilea din 5 juristi. Al patrulea jurist a renuntat la dreptul de a semna toate actele ANR pentru a nu –si asuma responsabilitatea a ce urma. Numai ca de data asta s-a incalcat legea.Numai ca de data asta o sa plateasca!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3678 secunde