Dezbatere "Servicii medico-sociale adresate grupurilor de risc față de HIV/SIDA"

230

Articole de la același autor

Rețeaua Română de Reducere a Riscurilor (RHRN) și Fundația "Alături de Voi " România (ADV), centrul Constanța, organizează o dezbatere pe tema serviciilor medico-sociale adresate grupurilor de risc față de HIV/SIDA. Întâlnirea va avea loc astăzi, la ora 11,30, la Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța, din B-dul Mamaia nr. 197.
Obiectivul principal al acestei întâlniri este discutarea situației actuale a serviciilor furnizate grupurilor sociale vulnerabile menționate mai sus, precum și modalitățile de dezvoltare durabilă și sustenabilă a acestor servicii în cadrul comunității locale. Pe agenda dezbaterii se află documentarea unei hărți a serviciilor medico-psiho-sociale adresate consumatorilor de droguri, persoanelor implicate în sexul comercial, copiilor străzii și altor grupuri la risc față de HIV/SIDA, precum și documentarea situației cu privire la proiectele și serviciile de sănătate publică din județul Iași.
Activitatea se desfășoară cu sprijin tehnic și financiar din partea UNICRF România, în cadrul proiectului "Prevenire HIV în rândul adolescenților cu risc crescut de infectare HIV", implementat de Rețeaua Română de Reducere a Riscurilor (RHRN).
Evenimentul se va bucura de prezența reprezentantului UNICEF în România, precum și a furnizorilor de servicii medico-sociale adresate grupurilor la risc față de HIV, instituții de stat cu atribuții în prevenirea și combaterea consumului de droguri sau ONG-uri active în aceste domenii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0677 secunde