„Din ce în ce mai mulți oameni au implanturi dentare!” O constatare firească, în anul 2022

360
„Din ce în ce mai mulți oameni au implanturi dentare!” O constatare firească, în anul 2022 - sinti-1667579963.jpg

Articole de la același autor

Căderea dinților are numeroase consecințe asupra stării generale de sănătate, iar afecțiunile dentare netratate nu duc doar la pierderea acestora, ci și la declanșarea sau agravarea anumitor boli, ca de exemplu, cele cardiovasculare. Una dintre acțiunile care ar putea împiedica evoluția negativă în acest sens este efectuarea controlului stomatologic periodic, de 2 ori pe an, și depistarea la timp a oricărei nereguli.


Deși această măsură preventivă este una de bază, statisticile arată că un procent majoritar de pacienți o ignoră, prezentându-se la cabinet doar atunci când diagnosticul este unul complex, ce necesită intervenții elaborate. Din această cauză, din ce în ce mai mulți oameni au ca unică soluție apelarea la implanturi dentare pentru a-și putea reabilita sănătatea orală. Constatarea poate fi făcută rapid chiar și în cercul de prieteni și cunoscuți. Te-ai întrebat vreodată câți dintre cei din anturajul tău au deja inserate aceste dispozitive?


Motivele alegerii acestor dispozitive sunt numeroase, calitățile lor fiind inegalabile. În comparație cu puntea și proteza, de pildă, implanturile se distanțează detașat de concurentele sale. Astfel, la capitolul durabilitate, rezistență și funcționalitate, acestea nu au egal. Mai exact, un implant are o durabilitate de peste 20 de ani, chiar o viață întreagă dacă este îngrijit corespunzător, în timp ce puntea are o durabilitate de 6 – 8 ani. Mai mult, spre deosebire de celelalte metode, implantul nu afectează deloc sănătatea dinților vecini.Citește mai departe


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Cu ce înlocuiești dintele rupt
Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Când se recomandă implant dentar?
Pagina a fost generata in 0.3963 secunde